Vizija Male sove je zajednica u skladu s najboljim interesima i potrebama svake obitelji.

Udruga je osnovana u cilju promicanja zdravih stilova života djece, mladih i odraslih, unapređenja života pojedinca, obitelji, grupa i zajednica te skrbi o socijalno osjetljivim skupinama. Surađujemo s Volonterskim centrom Zagreb, a našim volonterima omogućujemo edukaciju iz osnova grupnog rada, podršku i naknadu troškova javnog prijevoza.

Misija Male sove

Dječji edukativni centar Mala sova projekt je udruge "Labirint"

Podrška razvoju kompetentne obitelji koja se djelotvorno suočava s promjenama unutar sebe i u svojem okruženju, kroz pružanje kvalitetnih programa namijenjenih svim članovima obitelji.

Ciljevi se postižu kroz različite programe te pružanjem novih oblika usluga obitelji, a sve u skladu s potrebama zajednice.
Zajednica u skladu s najboljim interesima i potrebama svake obitelji.

Strategijski ciljevi

1. Širenje postojećih oblika usluga namijenjenih djeci, mladima i obiteljima u zajednici,
2. Razvoj vještina za kvalitetniji život djece, mladih i članova obitelji kako bi uspješno savladavali probleme na koje nailaze,
3. Pružanje mogućnosti stjecanja novih znanja i vještina,
4. Pružanje podrške djeci i mladima sa specifičnim teškoćama,
5. Strukturiranje slobodnog vremena djece i mladih te razvoj kreativnosti i specifičnih vještina,
6. Poticanje suradnje sa stručnjacima iz ustanova i udruga koji rade s djecom, mladima i obiteljima,
7. Razvijanje prepoznatljivog modela rada s obiteljima u zajednici.


 
Tisuće svijeća mogu biti upaljene samo jednom svijećom, a život svijeće neće bit smanjen. Sreća se nikada ne smanjuje kada se dijeli.

Suradnja sa volonterima

Labirint, u suradnji s Volonterskim centrom Zagreb, uključuje volontere u svoje aktivnosti.


Veliki dio aktivnosti je moguć upravo zahvaljujući njihovom predanom svakodnevnom angažmanu, strpljenju, znanju i ljubavi koje unose u svoj rad. Zbog toga smo im neizmjerno zahvalni, te se trudimo zahvaliti im na što veći način.

Omogućavamo im edukaciju iz osnova grupnog rada kao i nadoknadu troškova javnog gradskog prijevoza koji nastanu zbog dolaska u Malu sovu. Ukoliko se radi o višesatnom angažmanu, omogućujemo im i topli obrok.