Naš stručni tim

Andreja


Andreja je diplomirana defektologinja – socijalna pedagoginja s iskustvom u individualnom i grupnom radu s djecom, mladima te roditeljima. Radila je kao voditelj psihosocijalnih programa u udruzi Suncokret – Centar za humanitarni rad. U II. osnovnoj školi Vrbovec radila je kao stručna suradnica – pedagoginja. Trenutno je zaposlena u Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica gdje vodi individualna savjetovanja za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, kao i za njihove roditelje. Osmišljava i vodi grupu za djecu kojoj je dijagnosticiran ADHD sindrom, te grupu podrške za njihove roditelje kao i program Rani razvoj i poticajno roditeljstvo.

Jelena


Jelena je završila socijalnu pedagogiju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu. Tijekom volonterskog i honorarnog angažmana u raznim nevladinim udrugama, usvojila je znanja i vještine vezane uz individualni i grupni rad s djecom i mladima. Vrijedno iskustvo stekla je radeći kao stručna suradnica u osnovnoj i srednjoj školi te kao asistentica u nastavi. Kontinuirano se stručno usavršava. Završila je edukacijsku radionicu iz Art terapije, edukaciju Temelji terapije igrom te 4-godišnju edukaciju iz Psihoterapije pokretom i plesom. U Maloj sovi je, između ostaloga, i suvoditeljica programa pripreme predškolaca za školu "Sovice".

Branko


Branko je koordinator programa a zadužen je za kontakt s roditeljima te usklađivanje svih djelatnosti Male sove. S povjerenjem mu se možete obratiti za bilo koje tehničko pitanje te za dobivanje informacija o svim našim programima.